Een breed assortiment met blusmiddelen, droge blusleidingen, noodverlichting, AED, EHBO-materialen, pictogrammen en diverse gerelateerde producten. Daarvoor bent u bij Kling Brandbeveiliging aan het juiste adres. Bekijk onze winkel voor meer informatie over ons grote assortiment met gecertificeerde producten. Heeft u een vraag? Neem vrijblijvend contact op met één van de behulpzame specialisten.

Specialist in blusmiddelen en brandbeveiliging.

Als u op zoek bent naar een voordelige dienstverlener op het gebied van brandbeveiliging, dan bent u bij Kling brandbeveiliging op het juiste adres. Wij zijn dé specialist in brandbeveiliging en bieden u gegarandeerd de beste kwaliteit. Wij voorzien de brandbeveiliging voor bedrijven en de particuliere sector. Kling brandbeveiliging is gespecialiseerd in het leveren van brandblusmiddelen, droge blusleidingen, noodverlichting, AED, EHBO-materialen en diverse gerelateerde producten. Wanneer er brand uitbreekt zijn brandblussers, brandhaspels en haspelwagens essentieel in het voorkomen van een snelle vuurverspreiding. Kling brandbeveiliging biedt een compleet pakket aan veiligheidsproducten. Kling brandbeveiliging levert een uitgebreid pakket aan artikelen voor BHV, EHBO, REOB, en AED. Alles wat u nodig heeft voor opleidingen en cursus activiteiten om uw personeel te scholen. Door onze eigen assemblage afdeling kunnen wij snel schakelen en zijn alle brandslanghaspels en haspelwagens snel leverbaar. Tevens beschikken wij over alle benodigde certificaten.

Klantenservice

Niet gevonden wat je zocht?
Voor deskundig advies bent u bij Kling brandbeveiliging zeker aan het juiste adres. Om de (brand)veiligheid van uw bedrijf of woning te kunnen garanderen kunt u contact met ons opnemen voor advies.

Neem vrijblijvend contact op met één van de behulpzame specialisten. 
Bel: 0412-612830 of Mail: info@klingbrandbeveiliging.nl

Ons kantoor is geopend op onderstaande tijden:
Maandag 08:00 – 17:00
Dinsdag 08:00 – 17:00
Woensdag 08:00 – 17:00
Donderdag 08:00 – 17:00
Vrijdag 08:00 – 17:00
Zat. – Zon.   Gesloten