Brandblussers

Brandblussers kopen bij Kling Brandbeveiliging; gegarandeerd de hoogste  kwaliteit tegen de laagste prijs. Bij Kling Brandbeveiliging BV vindt U een ruim aanbod van brandblussers, diverse typen, soorten, en maten in ons assortiment, inclusief poeder blussers, schuimblussers, sproeischuimblussers, CO2 brandblussers en koolzuursneeuw blussers, alsmede automatische brandblussers voor serverruimtes en de scheepvaart.


Brandblusser kopen
Kling Brandbeveiliging onderkent het belang van noodzakelijke en goede brandbeveiliging. Bij Kling Brandbeveiliging werken ervaren vakmensen zoals onderhoudsmonteurs en Senior Service Engineers waarvan een groot aantal vrijwillig brandweerman is.  Zij zijn zowel vertrouwd met de theoretische als de praktische kennis en expertise om u optimaal van dienst te kunnen zijn.

Bij Kling Brandbeveiliging wordt iedere brandblusser aan een strikte en stringente controle onderworpen voordat deze in onze schappen beland. Als familie bedrijf zijn wij daar uiterst kritisch in. Het KEUREN en CONTROLEREN van BRANDBLUSSERS is ontzettend belangrijk. Brandbeveiligings producten moeten ten alle tijde in orde zijn, en mogen absoluut niet falen. Dat is waar Kling Brandbeveiliging voor staat.

Onze brandblussers (alle soorten en maten) kunt u kopen tegen aantrekkelijke prijzen, U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom waar wij U kunnen voorzien van een gratis advies op basis van uw specifieke omstandigheden. Het is uitermate belangrijk dat brandblussers op geschikte en duidelijk zichtbare plekken gepositioneerd worden en de locatie helder wordt aangegeven met een pictogram. 
Bent U bekend met de richtlijnen en wettelijke voorschriften wat betreft brandveiligheid van uw bedrijf? Mocht U vragen hebben omtrent het benodigde aantal brandblussers, het type of de inhoud om uw bedrijf aan de wettelijke voorschriften te laten voldoen, dan helpen wij U graag. Kort samengevat hangt dit onder meer af van de ruimte waar de brandblusmiddelen worden geplaatst maar ook hoeveel mensen er aanwezig zijn.

Zoals U hierboven hebt kunnen zien hebben wij diverse type brandblussers in ons assortiment. inclusief, poeder blussers, koolzuursneeuw / Co2 blussers, vetblussers, automatische brandblussers, en schuimblussers. Ieder type blusser wordt ingezet voor specifieke doeleinden.


Brandblusser kopen
Kling Brandbeveiliging BV is een sterk klantgericht familie bedrijf. Wij streven ernaar om ons te onderscheiden met de kwaliteit en aantrekkelijke prijzen van onze producten, professioneel advies, onderhoud en klantvriendelijke instelling. Behalve brandblussers leveren wij ook:
Absorbenten en wegdekreiniging
Automatische blusinstallaties
Brandblussers
Brandslanghaspels en werkhaspels
Blusdekens
Brandweermaterialen
EHBO-materialen
Haspelkasten
Impregneermiddelen
Bedrijfsnood-, ontruimings- en calamiteitenplannen
Ontruimingsplattegronden en -tekeningen
Persoonlijke beschermingsmiddelen
Pictogrammen
Transparant- en Noodverlichting
Watervoerende armaturen

Controle & keuring van brandblussers
Keuring en Controle van brandblussers is bij Kling Brandbeveiliging in goede handen, Bij ons bent U verzekerd van een professioneel en deskundige beoordeling door REOB gecertificeerde onderhouds monteurs en service engineers. Kling Brandbeveiliging is operationeel door heel Nederland, Belgie en Duitsland en staan als experts bekend bij zowel nationale als internationale bedrijven.
Wist U dat brandblussers aan verschillende veiligheidsvoorwaarden moeten voldoen?
Als REOB en SCHEEPVAARTINSPECTIE gecertificeerd onderhoudsbedrijf is Kling Brandbeveiliging volledig bekend  met deze voorwaarden.